ponedeljak, 04 novembar 2019 23:02

„Zeleni fondovi u sivoj zoni - Korupcija u fondovima za zaštitu životne sredine pod lupom medija i nevladinih organizacija u Republici Srbiji i Republici Severnoj Makedoniji “

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Romski centar za demokratiju sprovodi projekat „Zeleni fondovi u sivoj zoni - Korupcija u fondovima za zaštitu životne sredine pod lupom medija i nevladinih organizacija u Republici Srbiji i Republici Severnoj Makedoniji “, podržan od strane Centra civilnih inicijativa iz BiH, kao subgranting projekta finansiranog od strane Evropske unije. Cilj projekta je doprinos zajedničkoj borbi medija i nevladinih organizacija iz Republike Srbije i Republike Severne Makedonije protiv korupcije i oblasti korišćenja tzv. „zelenih fondova“ Evropske unije.

U okviru ovog projekta predviđen je trening seminar za novinare, izrada stručnih analiza, prezentovanje rezultata istraživanja novinara i stručnih analiza putem medija na jugu Srbije i u Skoplju, kao i organizovane završnog događaja u Skoplju, na kome će biti predstavljeno sve ono što je urađeno, i nalazi do kojih se došlo, u okviru ovog projekta.

Pročitano 2947 puta

 


ROMSKI CENTAR ZA DEMOKRATIJU
ROMA CENTER FOR DEMOCRACY © 2016 do 2018 RCD Bujanovac.

Kosovska 19/5 17520 Bujanovac

Partizanska 9a/9 17500 Vranje

Realizovani Projekti